Groente abonnement

Wil je meer lokaal en uit het seizoen eten? In 2021 gaan we beginnen met een groente-abonnement van onze biologische groenten en kruiden. 

 

Hoe werkt het?

We hebben een online systeem waar je elke week kan aangeven wat en hoeveel je wil bestellen. Wij zorgen ervoor dat er een leuk wisselend aanbod is van minstens 8 verschillende groentes per week. Van spinazie tot rode kool en van sla tot aardappels. In totaal meer dan 30 verschillende gewassen. Het seizoen loopt van eind mei tot en met november (+/- 25 weken). 

In het online systeem geef je zelf aan welke groente en hoeveel je wil bestellen, dit bestellen kan tot woensdag 20u. Vervolgens gaan wij op donderdag aan de slag om de producten vers te oogsten. De pakketten staan op donderdag tussen 16u en 19u klaar in de schuur.

Een weekje op vakantie? Dan kun je gewoon overslaan en daarna weer bestellen.

 

Recepten
Je ontvangt van ons aan het begin van de maand een nieuwsbrief met verrassende recepten. Deze recepten sluiten aan bij groentes die op dat moment te bestellen zijn.

 

Wat kost dat?

Je koopt aan het begin van het seizoen €150,- tegoed. In het online systeem kan je zien hoeveel tegoed je nog overhebt. Is je tegoed bijna op dan krijg je van ons een melding. Je kan zelf bepalen of en voor hoeveel je je tegoed wil aanvullen. Heb je aan het eind van het seizoen nog meer dan €25,- tegoed over dan storten we dit bedrag terug. Heb je minder dan €25,- over dan ontvang je van ons een cadeau.

 

Verrassings-box

Laat jij je liever verrassen? Je kan ook een door ons samengestelde box ophalen, voor een door jou gekozen bedrag. Je kunt dit aangeven in het online systeem.

 

Proefabonnement

Wil je uitproberen of ons groente-abonnement iets voor je is? Je kan een proef-abonnement voor €30,- afsluiten. Dit bedrag kan je in één keer opmaken of een paar weken over doen. Daarna geef je zelf aan of je nieuw tegoed wil kopen.

 

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar info@boerderijaandedijk.nl